Profiteer van de gebundelde krachten van Drink-IT en Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die is ontwikkeld voor bedrijven zoals het uwe, en het helpt meer dan 117.000 bedrijven over de hele wereld om hun end-to-end bedrijfsprocessen te beheren en hun werknemers, gegevens, documenten en apparaten samen te brengen.

Bekijk de video

- om meer te weten te komen over Microsoft Dynamics 365 Business Central

Een winnende combinatie

Drink-IT en Microsoft Dynamics 365 Business Central is een winnende combinatie, die u op unieke wijze in staat stelt om:

  • Zorgen dat u een oplossing krijgt die up-to-date blijft
  • Profiteren van wereldwijd vertrouwde en bewezen standaardtechnologie
  • De oplossing gemakkelijk aan te passen en op te schalen
  • Profiteren van een snelle en efficiënte implementatie
  • Vele systemen en informatie-eilanden samenvoegen tot één platform
  • Eenvoudig en veilig integreren met andere Microsoft-producten.
metal gears

Vermijd de risico's van verouderde, niet-ondersteunde of willekeurige systemen

Met Drink-IT, gebouwd op de Microsoft Dynamics 365 Business Central, kiest u voor een zakelijke drankoplossing die ontwikkeld is op een bewezen en toekomstbestendige technologie van Microsoft. 

Zij beschikken over een roadmap en de competenties en middelen die nodig zijn om de software voortdurend up-to-date te houden en jarenlang te ondersteunen.

rode appel

Voordeel van modulariteit

Begin klein. Of begin groots.

Omdat Drink-IT is gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, kunt u beginnen waar het waarde creëert. Microsoft Dynamics 365 Business Central zorgt ervoor dat Drink-IT modulair wordt geboren. Dankzij modulariteit kunt u één bedrijfsproces optimaliseren, verschillende gebieden en processen aan elkaar koppelen of uw hele waardeketen heroverwegen.

U krijgt een oplossing die ervoor zorgt dat het uw behoeften zijn die uw aanpak bepalen - niet het ontwerp van de oplossing.

Zwitsers zakmes

Eenvoudige integratie met de Microsoft-producten die u al gebruikt

Omdat Drink-IT gebaseerd is op het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform, kunt u Drink-IT eenvoudig integreren met alle andere vitale bedrijfsapplicaties die u vandaag - of morgen - gebruikt. Eenvoudige integratie met bijvoorbeeld CRM, Field Service en alle de 365 Office tools die uw teams gebruiken, haalt nog meer uit Drink-IT en houdt de bedrijfsoplossing up to date zodat u kunt inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften.

Kortom: Omdat Drink-IT is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, kunt u op elk moment verbinding maken met de samenwerkings- en productiviteitstools die u nodig hebt.

spectrum

Eenvoudige en risicoloze implementatie

Lange ERP implementaties staan gelijk aan dure ERP implementaties.

De implementatietijd van echte transformationele brouwerij ERP inspanningen kan variëren tot maar liefst 30%.

Omdat Drink-IT gebouwd is op het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform, beperkt u het risico van een langdurig en duur ERP project dankzij NORRIQ's diepgaande Microsoft Dynamics 365 Business Central ervaring en bewezen implementatiemethoden.

CRM schermafbeelding op een iPad

Kunnen wij u ook helpen?

Neem contact op!