Realiseer de echte waarde van budgettering en prognoses

Financiële planning controle geeft drankenproducenten krachtige boekhoudkundige mogelijkheden die hen helpen alles gemakkelijk te beheren. Dit kan gaan van dagelijkse kosten tot toekomstige initiatieven met een grote financiële impact.

Wat kan uw financiële afdeling doen?

Met een geavanceerde digitale planning- en controletool kan uw financiële afdeling de dringendste uitdagingen aanpakken om uw bedrijfsrisico's te beperken. 

Met analyse, budgettering, kostenberekening en calculatie mogelijkheden – die allemaal beschikbaar zijn in één tool – kan de financiële afdeling gemakkelijk en in real-time geldige kosten inzien en toewijzen, financieel vooruitplannen en uw bedrijfsrisico's verminderen. 

Drink-IT maakt plannen en controleren eenvoudig

De Drink-IT planning- en controlesoftware ondersteund door Seneca is een flexibele, gebruiksvriendelijke en online management accounting oplossing voor de drankenindustrie. Hiermee kunt u kosten identificeren en financiële rapportages plannen, simuleren en automatiseren op basis van financiële gegevens uit Drink-IT. 

image

Planning & Controle maakt het u gemakkelijk om te profiteren van:

  • Geldige kostenberekening - zie wat iets kost en waarom, en wijs kosten op de juiste manier toe volgens de werkelijke kostendrijvers 
  • ​Eenvoudige financiële planning - bewaak de voortgang van uw kostenplaats en definieer relevante kostendrijvers voor de toewijzing van kostensoorten en -plaatsen. 

Integratie

Planning & Controle is volledig geïntegreerd in Drink-IT Financiën & Fiscaliteit.

image

Hoe maakt u uw bedrijf winstgeverender?

Download onze GRATIS brochure met ideeën over hoe u uw bedrijf winstgevender kunt maken. Ontdek hoe u:

  • Vereenvoudig uw processen
  • Boost uw hele waardeketen
  • Verhoog de productiviteit en wendbaarheid
  • Run uw bedrijf als de beste

Brochure downloaden

image