Wat wij doen

Drink-IT is een advies- en technologiehuis opgericht in 2001. Vanaf het begin was het onze ambitie om een bedrijf te creëren dat de volledige verantwoordelijkheid kon nemen voor het digitaliseren van een bedrijf over de gehele value chain. Maar dat is volgens ons niet hetgeen dat ons onderscheidt.  

Ons team heeft er echt plezier in om samen met onze klanten de best mogelijke ERP-implementatie voor hun behoeften te ontwikkelen, implementeren en ondersteunen, en het is dit enthousiasme voor ons werk dat ervoor zorgt dat we onze relaties met klanten behouden lang nadat de initiële implementatie is voltooid. 

Ons succes is gebaseerd op dezelfde principes die we in elk klantproject meenemen. Uitstekend projectmanagement, sterke partnerschappen en een vakkundig, vertrouwd en enthousiast team waarin iedereen op hetzelfde einddoel is gericht. 

Als Microsoft Gold Partner kunnen wij onze expertise inbrengen in het implementeren van Microsoft Dynamics 365 oplossingen en begrijpen wij hoe deze naadloos aansluiten op uw bedrijf. 

Facts & Figures

  • people 300 medewerkers internationaal
  • business 11 vestigingen internationaal
  • language Vestigingen in 7 verschillende landen
  • favorite 5.000 klanten internationaal
  • place Geïmplementeerde oplossingen in 46 verschillende landen
  • schedule Meer dan 25.000 gebruikers van de NORRIQ Software

Powered by Microsoft

Microsoft is de leider in zakelijke oplossingen voor het bedrijfsleven. Drink-IT is er trots om partner te zijn van Microsoft, wat aangeeft dat wij de hoogste competentie hebben in het adviseren, implementeren en onderhouden van Microsoft bedrijfsoplossingen. 

Drink-It werkt internationaal nauw samen met Microsoft en wij zijn één van de belangrijkste partners in ons vakgebied. Drink-IT is het adviesbureau in de Benelux dat de meeste ervaring heeft met Microsoft Dynamics 365 & Microsoft Dynamics NAV. 

 

Microsoft Dynamics 365

 

Microsoft Logo

Drink-IT Team

Een bedrijf is slechts zo goed als zijn mensen. En wij hebben fantastische mensen. Hun betrokkenheid bij uw Drink-IT implementatie begint bij onze allereerste ontmoeting en zal zich voortzetten tijdens de gehele duur van onze relatie samen. Met een brede waaier aan relevante vaardigheden en ervaring, zijn wij in staat om de beste mensen uit het bedrijf te kiezen om het beste projectteam voor uw project samen te stellen.