Drink-IT helpt u bij het bottelen

Drink-IT biedt u een modulaire, schaalbare standaardoplossing die out-of-the-box werkt, en best practices heeft ingebouwd. Drink-IT integreert en optimaliseert de gehele value chain van uw bedrijf - waardoor transparantie en betere controle mogelijk zijn.

Leid uw bedrijf als de beste stars

Profiteer van ingebouwde best practices in combinatie met NORRIQ's diepgaande kennis in uw branche en onze ervaring met een veelheid aan soortgelijke projecten. 

Vergroot uw flexibiliteit trending_up

Krijg de flexibiliteit om voortdurend bij te sturen met flexibele productieplanning tools.  Deze tools bieden u eenvoudige controle en stellen u in staat om uw productieplan en planning aan te passen aan veranderingen van de klant. 

Volledige traceerbaarheid 360

Krijg volledige traceerbaarheid van materialen en onderdelen door gebruik te maken van pallet tracking en voldoe aan de voedsel- en drankwetgeving. 

Moeiteloze zichtbaarheid dashboard

Profiteer van een duidelijk overzicht met volledig geïntegreerde inkoop-, productieplanning- en MPR-mogelijkheden. Hiermee kunt u de capaciteit, de materialen en hun impact op uw productieschema zien. 

Profiteer van wereldwijde ervaring public

Met succesverhalen in meer dan 40 landen, krijgt u een beverage management solution die uw bedrijfsstrategie zal optimaliseren en uw bedrijf zal doen groeien. 

 

Vermijd de risico's van verouderde systemen error_outline

Drink-IT is gebaseerd op het geavanceerde Microsoft Dynamics 365 Business Central, en is compatibel met Microsoft Office. Breng uw bedrijf niet in gevaar met oplossingen die er vandaag zijn maar morgen verouderd zijn. 

10 dingen die u moet weten voordat u een nieuwe ERP-oplossing kiest

Heeft u moeite met het vinden van de juiste zakelijke oplossing voor uw drankenhandel?

In een markt waar de omstandigheden zwaar zijn en steeds moeilijker worden, wordt het steeds belangrijker om de juiste oplossing te hebben om uw bedrijf te ondersteunen.

Download onze gids om uw aanpak te vereenvoudigen en uw selectieproces op gang te brengen

Download de gids

image

Drink-IT zal uw hele
value chain een boost geven

Ontdek alle functionaliteiten van Drink-IT

- en leer hoe het uw bedrijf kan doen groeien.

Versnel Marketing & Sales

U kunt het beste bier ter wereld brouwen, maar u moet uw klanten betrekken om het te verkopen. Drink-IT helpt u de betrokkenheid van uw klanten in elke fase van de koopcyclus te verbeteren door middel van mogelijkheden voor alles van loyaliteitsmanagement tot mobiele verkoop en telesales. 

Het inzetten van mobiele verkoop kan real-time marketing mogelijk maken om uw e-mail, content en digitale marketingactiviteiten te verbeteren. Onze oplossing kan uw brouwerij helpen geïndividualiseerde marketing te leveren die de klantbetrokkenheid en merkloyaliteit via alle kanalen zal stimuleren, terwijl de verkoop- en marketingproductiviteit wordt verhoogd. 

Ontdek Marketing & Sales

image

Optimaliseer uw Magazijn & Distributie

Verlaag kosten, beheer groei en behaal concurrentievoordelen door de magazijn- en distributieprocessen van uw brouwerij te integreren en te stroomlijnen in één "informatie-hub" die nauwkeurige, real-time informatie levert die van cruciaal belang is voor uw bedrijf en die uw administratie tot een minimum beperkt. 

Met Drink-IT kunt u niet alleen uw transport slim beheren en coördineren voor een optimale inzet van voertuigen, u kunt ook eenvoudig de bewegingen van accijnsgoederen onder schorsing van accijnzen binnen de EU controleren. En u kunt afgewerkte goederen op de markt volledig traceren, in overeenstemming met de voedsel- en drankwetgeving. 

Ontdek Magazijn & Distributie

image

Geef uw financieel beheer een boost

Om eersteklas bier te brouwen, moet u het grotere financiële plaatje zien. Drink-IT helpt u bij het vereenvoudigen en automatiseren van uw financieel beheer, boekhouding, facturen en crediteurenprocessen. Optimaliseer uw behandeling van belastingen, kortingen, stortingen, promoties - en herbereken uw commerciële overeenkomsten met uw zakenpartners. 

Drink-IT helpt u de zaken aan elkaar te knopen, al uw verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren en een waardevol financieel overzicht te krijgen dat u toelaat uw brouwerij efficiënter te beheren. 

Ontdek Financiën & Fiscaliteit

image

Bespaar tijd en geld met Inkoop & Inventaris

Drink-IT Inkoop & Inventaris lost een complexe uitdaging op een zeer eenvoudige manier op. Het stroomlijnt uw inkoop- en betalingsprocessen en zorgt ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid voorraad heeft, waardoor u uw voorraadkosten verlaagt en er tegelijkertijd voor zorgt dat u altijd aan de vraag van de klant kunt voldoen. 

Door al uw inkoop- en voorraadprocessen te automatiseren en te integreren, stelt Drink-IT u in staat tijd te besparen en uw voorraaddoelstellingen te bereiken, goederen te verbruiken en afgewerkte producten te produceren op de juiste plaats en op het juiste moment. 

Ontdek Inkoop & Inventaris

image

Transformeer uw Productie & Kwaliteit

Een overzicht waarmee u alle kritische facetten van uw brouwproductie kunt aftappen, helpt u uw proces te optimaliseren en u te concentreren op wat u het beste doet: bier brouwen. Met de brouwerij-expertise optimaliseert Drink-IT op intelligente wijze uw productie- en kwaliteitsprocessen om aan de behoeften van uw brouwerij te voldoen. 

Met een volledig overzicht van hoe uw productieprocessen verlopen, kunt u gemakkelijk de volledige materiaalstroom door uw bedrijf volgen, van grondstof tot afgewerkt product en vice versa. Drink-IT maakt transparantie mogelijk waardoor uw voorraden afnemen, de kwaliteit van uw producten verbetert en de brouwerijkosten dalen. 

Ontdek Productie & Kwaliteit

image

Benut het volledige potentieel van uw contracten

Bij contracten met verkooppunten en cafés gaat het er niet alleen om de dekking te garanderen. Het gaat er ook om dat zij de overeengekomen zaken leveren, dat contractuele leningen worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze worden terugbetaald en nog veel meer. 

Drink-IT's contractbeheer vereenvoudigt de creatie en het beheer van alle contractuele overeenkomsten die uw brouwerij sluit met cafés of verkooppunten. Het brengt ook al uw contracten samen op een enkele, gemakkelijk toegankelijke plaats zodat u alle soorten contracten effectief kunt beheren - van verkoopvolumes en leningen tot uitgeleende materialen zoals tapinstallaties en koelkasten. 

Ontdek Contractbeheer

image

Zet gegevens om in nieuwe inzichten met Business Intelligence

Succesvolle brouwerijen doen dingen sneller, slimmer en innovatiever. Drink-IT versnelt het zakelijk inzicht zodat u beter kunt begrijpen wat uw klanten en verkoop drijft, waardoor uw winst groeit door geweldige business intelligence en rapportage mogelijkheden.  

Verander de ruwe gegevens van uw brouwerij in nieuwe, waardevolle kennis en presenteer deze via intelligente dashboards aan de juiste besluitvormers waar en wanneer zij deze nodig hebben. Neem snellere en betere operationele en strategische beslissingen en gebruik gegevens uit meerdere databases, afdelingen en bedrijfsgebieden voor slimme en flexibele rapportage over alles wat u nodig hebt. 

Ontdek Business Intelligence & Rapportage

image

Maak uitstekende klantenservice mogelijk

Een soepel lopend servicebedrijf houdt in dat u naar de toekomst kijkt en zich ontdoet van administratieve rompslomp. Drink-IT's tools voor servicebeheer zullen u helpen uw serviceprocessen te optimaliseren - bijv. het reinigen van leidingen - en een superieure klantenservice te leveren. Zelfs onderweg is alle informatie binnen handbereik. 

Technici kunnen zelf markeren wanneer het werk is voltooid - waardoor de tijdregistratie en de onderdelenadministratie worden gestroomlijnd. Het resultaat voor servicemanagers is een compleet overzicht van competenties, werkbelasting, taken, onderdelenvoorraad, kosten en servicecontracten. 

Ontdek Servicebeheer

image

Hoe maakt u uw bedrijf winstgeverender?

Download onze GRATIS brochure met ideeën over hoe u uw bedrijf winstgevender kunt maken. Ontdek hoe u:

  • Vereenvoudig uw processen
  • Boost uw hele waardeketen
  • Verhoog de productiviteit en wendbaarheid
  • Run uw bedrijf als de beste

Brochure downloaden

image