"Drink-IT CARE is een diepgaand partnership dat onze continuïteit waarborgt. Het biedt ons ook de garantie dat de meest geschikte consultant geboekt kan worden. Onze CRM-bedrijfsapplicatie wordt preventief onderhouden en opgevolgd met Drink-IT CARE."


Philippe Sintubin – ICT Project Manager, Brouwerij Haacht

Brewery Haacht logo

De 6 essentiële elementen van Drink-IT CARE

Business Processes Service

Laat een rapport op maat aanpassen, implementeer een extra module of organiseer een strategische workshop waarin nieuwe mogelijkheden worden gesuggereerd en we de toekomst schetsen volgens Microsoft. Wij zorgen voor de perfecte match van uw systeem en uw business. Ons CARE team denkt met u mee. 

Change Management

Verandering is een belangrijk proces en dat beseffen we bij Drink-IT als geen ander. Wij zorgen ervoor dat iedereen binnen het bedrijf aan boord is en het verhaal volgt. Met een geavanceerd veranderingsproces vergroten we de kans op succes. Dankzij onze ondersteuning van gecertificeerde interne change managers en/of externe ondersteuning. 

Operational Services

Onze helpende handen die u voortbewegen. Wij nemen graag de taken van u over die u niet kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan datamigratie, het opzetten van testscenario's en tijdelijke ondersteuning. Zo kunt u zich richten op uw bedrijfstaken. 

Maintenance Services

Bij Drink-IT kunt u rekenen op een continue monitoring van uw processen. Wij onderzoeken proactief of (cruciale) processen naar wens en correct verlopen. Via de Health Checks die wij uitvoeren, monitoren wij of de door u gedane investering ook oplevert wat u ervan verwacht. 

Learning Services

Op maat gemaakte handleidingen, trainingsvideo's of (open) trainingen schrijven? Het is mogelijk met Drink-IT CARE. Wij verzorgen end-user trainingen zodat u het maximale uit uw systemen en medewerkers haalt. Elke twee maanden kunt u deelnemen aan onze open trainingen over boeiende onderwerpen. 

Customer Care

Bij Drink-IT CARE hebben we een uiterst sterke customer care. Zo kunt u rekenen op gemakkelijk toegankelijke en flexibele ondersteuning op hoog niveau. U kunt rekenen op specialisten die bekend zijn met Microsoft Dynamics en snel en efficiënt oplossingen bieden. 

Kies voor gemoedsrust, kies voor Drink-IT CARE

De voordelen van Drink-IT CARE in een notendop

image

Een bijzonder lage service kost

image

Snelle levertijd en oplossingen op maat

image

Servicepakketten afgestemd op uw behoeften

image

Nauwelijks administratie

Maak kennis met het hele team

image

Bjorn Colemont

Drink-IT CARE

image

Ingrid Van Den Broeck

Drink-IT CARE

image

An van Gysel

Drink-IT CARE

image

Ellen Swennen

Drink-IT CARE

Heeft u ons CARE Team nodig?

Wij staan voor u klaar!

image

CARE portaal

Meld uw problemen direct in onze database. 

 

image

Live ondersteuning

Laat onze Customer Care medewerker uw scherm overnemen. 

image

Bestanden versturen

Stuur grote bestanden of databases naar onze Customer Care medewerkers.

Wilt u meer weten over uw voordelen met Drink-IT CARE?

Wij zijn altijd bereid tot een vrijblijvend gesprek.