Laat een moderne brouwerij managementoplossing uw prestaties verbeteren

Drink-IT biedt u een modulaire, schaalbare standaardoplossing die out-of-the-box werkt, en best practices heeft ingebouwd. Drink-IT integreert en optimaliseert de gehele value chain van uw brouwerij - waardoor transparantie en betere controle mogelijk zijn. Met andere woorden, alles wat u nodig hebt om uw bedrijf vandaag beter te runnen, terwijl u zich voorbereidt op morgen.

Leid uw brouwerij als de beste stars

Profiteer van ingebouwde best practices in combinatie met NORRIQ's diepgaande kennis in uw branche en onze ervaring met een veelheid aan soortgelijke projecten. 

Reageer sneller schedule

Krijg een beter inzicht in uw brouwerij door analyse en rapportage dat zorgt voor snellere reacties op uitdagingen en kansen. 

Laat uw brouwerij gemakkelijk groeien home_work

Met Drink-IT krijgt uw brouwerij de schaalbaarheid om elke verandering aan te kunnen die u nodig heeft. 

Profiteer van wereldwijde ervaring public

Met succesverhalen in meer dan 45 landen, krijgt u een beverage management solution die uw bedrijfsstrategie zal optimaliseren en uw brouwerij zal doen groeien.

Vermijd de risico's van verouderde systemen error_outline

Drink-IT is gebaseerd op het geavanceerde Microsoft Dynamics 365 Business Central, en is compatibel met Microsoft Office. Breng uw brouwerij niet in gevaar met oplossingen die er vandaag zijn maar morgen verouderd zijn. 

Sneller aan de slag directions_run

Drink-IT creëert sneller waarde voor uw brouwerij, omdat u functionaliteit en out-of-the-box configuraties krijgt die overeenkomen met al uw bedrijfsprocessen en -behoeften.

Benieuwd hoe Drink-IT u kan helpen met uw initiatief?

Onze in-house experts kunnen u alles vertellen wat u moet weten.

Boek een demo

Ontdek de modulaire en geïntegreerde
functionaliteit van Drink-IT

- en leer hoe het uw bedrijf kan doen groeien

Versnel Marketing & Sales

U kunt het beste bier ter wereld brouwen, maar u moet uw klanten betrekken om het te verkopen. Drink-IT helpt u de betrokkenheid van uw klanten in elke fase van de koopcyclus te verbeteren door middel van mogelijkheden voor alles van loyaliteitsmanagement tot mobiele verkoop en telesales. 

Het inzetten van mobiele verkoop kan real-time marketing mogelijk maken om uw e-mail, content en digitale marketingactiviteiten te verbeteren. Onze oplossing kan uw brouwerij helpen geïndividualiseerde marketing te leveren die de klantbetrokkenheid en merkloyaliteit via alle kanalen zal stimuleren, terwijl de verkoop- en marketingproductiviteit wordt verhoogd. 

Ontdek Marketing & Sales

image

Optimaliseer uw Magazijn & Distributie

Verlaag kosten, beheer groei en behaal concurrentievoordelen door de magazijn- en distributieprocessen van uw brouwerij te integreren en te stroomlijnen in één "informatie-hub" die nauwkeurige, real-time informatie levert die van cruciaal belang is voor uw bedrijf en die uw administratie tot een minimum beperkt. 

Met Drink-IT kunt u niet alleen uw transport slim beheren en coördineren voor een optimale inzet van voertuigen, u kunt ook eenvoudig de bewegingen van accijnsgoederen onder schorsing van accijnzen binnen de EU controleren. En u kunt afgewerkte goederen op de markt volledig traceren, in overeenstemming met de voedsel- en drankwetgeving. 

Ontdek Magazijn & Distributie

image

Geef uw financieel beheer een boost

Om eersteklas bier te brouwen, moet u het grotere financiële plaatje zien. Drink-IT helpt u bij het vereenvoudigen en automatiseren van uw financieel beheer, boekhouding, facturen en crediteurenprocessen. Optimaliseer uw behandeling van belastingen, kortingen, stortingen, promoties - en herbereken uw commerciële overeenkomsten met uw zakenpartners. 

Drink-IT helpt u de zaken aan elkaar te knopen, al uw verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren en een waardevol financieel overzicht te krijgen dat u toelaat uw brouwerij efficiënter te beheren. 

Ontdek Financiën & Fiscaliteit

image

Bespaar tijd en geld met Inkoop & Inventaris

Drink-IT Inkoop & Inventaris lost een complexe uitdaging op een zeer eenvoudige manier op. Het stroomlijnt uw inkoop- en betalingsprocessen en zorgt ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid voorraad heeft, waardoor u uw voorraadkosten verlaagt en er tegelijkertijd voor zorgt dat u altijd aan de vraag van de klant kunt voldoen. 

Door al uw inkoop- en voorraadprocessen te automatiseren en te integreren, stelt Drink-IT u in staat tijd te besparen en uw voorraaddoelstellingen te bereiken, goederen te verbruiken en afgewerkte producten te produceren op de juiste plaats en op het juiste moment. 

Ontdek Inkoop & Inventaris

image

Transformeer uw Productie & Kwaliteit

Een overzicht waarmee u alle kritische facetten van uw brouwproductie kunt aftappen, helpt u uw proces te optimaliseren en u te concentreren op wat u het beste doet: bier brouwen. Met de brouwerij-expertise optimaliseert Drink-IT op intelligente wijze uw productie- en kwaliteitsprocessen om aan de behoeften van uw brouwerij te voldoen. 

Met een volledig overzicht van hoe uw productieprocessen verlopen, kunt u gemakkelijk de volledige materiaalstroom door uw bedrijf volgen, van grondstof tot afgewerkt product en vice versa. Drink-IT maakt transparantie mogelijk waardoor uw voorraden afnemen, de kwaliteit van uw producten verbetert en de brouwerijkosten dalen. 

Ontdek Producite & Kwaliteit

image

Benut het volledige potentieel van uw contracten

Bij contracten met verkooppunten en cafés gaat het er niet alleen om de dekking te garanderen. Het gaat er ook om dat zij de overeengekomen zaken leveren, dat contractuele leningen worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze worden terugbetaald en nog veel meer. 

Drink-IT's contractbeheer vereenvoudigt de creatie en het beheer van alle contractuele overeenkomsten die uw brouwerij sluit met cafés of verkooppunten. Het brengt ook al uw contracten samen op een enkele, gemakkelijk toegankelijke plaats zodat u alle soorten contracten effectief kunt beheren - van verkoopvolumes en leningen tot uitgeleende materialen zoals tapinstallaties en koelkasten. 

Ontdek Contractbeheer

image

Zet gegevens om in nieuwe inzichten met Business Intelligence

Succesvolle brouwerijen doen dingen sneller, slimmer en innovatiever. Drink-IT versnelt het zakelijk inzicht zodat u beter kunt begrijpen wat uw klanten en verkoop drijft, waardoor uw winst groeit door geweldige business intelligence en rapportage mogelijkheden.  

Verander de ruwe gegevens van uw brouwerij in nieuwe, waardevolle kennis en presenteer deze via intelligente dashboards aan de juiste besluitvormers waar en wanneer zij deze nodig hebben. Neem snellere en betere operationele en strategische beslissingen en gebruik gegevens uit meerdere databases, afdelingen en bedrijfsgebieden voor slimme en flexibele rapportage over alles wat u nodig hebt. 

Ontdek Business Intelligence & Rapportage

image

Maak uitstekende klantenservice mogelijk

Een soepel lopend servicebedrijf houdt in dat u naar de toekomst kijkt en zich ontdoet van administratieve rompslomp. Drink-IT's tools voor servicebeheer zullen u helpen uw serviceprocessen te optimaliseren - bijv. het reinigen van leidingen - en een superieure klantenservice te leveren. Zelfs onderweg is alle informatie binnen handbereik. 

Technici kunnen zelf markeren wanneer het werk is voltooid - waardoor de tijdregistratie en de onderdelenadministratie worden gestroomlijnd. Het resultaat voor servicemanagers is een compleet overzicht van competenties, werkbelasting, taken, onderdelenvoorraad, kosten en servicecontracten. 

Ontdek Servicebeheer

image
image

Zwitserse brouwerij Doppelleu ontgrendelt haar volledige potentieel met Drink-IT

Hoewel Doppelleu in een mum van tijd van start-up naar succesvolle brouwerij is gegaan, heeft de brouwerij te maken met hetzelfde traject als anderen. 

Lees hun verhaal

image

Streven naar uitmuntendheid met behulp van technologie

Brouwerij Wieninger draaide niet effectief genoeg als gevolg van verouderde systemen en de brouwerij wilde de efficiëntie naar een nieuw niveau tillen. 

Lees hun verhaal

Informatiebronnen voor brouwerijen

whitepaper-brewery-managment-solution

Beverage management solution voor brouwerijen

Vindt u het moeilijk om de juiste softwareoplossing voor uw brouwerij te vinden?

In een markt waarin de omstandigheden zwaar zijn en steeds zwaarder worden, wordt het steeds belangrijker om de juiste oplossing te hebben die uw bedrijf ondersteunt. 

Verkrijg the gids

image

10 verborgen Drink-IT functies die uw leven gemakkelijker zullen maken

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst met deze 10 verborgen functies van Drink-IT.

Ontdek ze hier

Drink-IT Brochure

Overzicht van Drink-IT functies

Leer meer over alle productkenmerken van Drink-IT 

Nu downloaden