chevron_right

Microsoft-pakket: een totaaloplossing

Er zijn verschillende redenen waarom Business Central een absolute must is om het maximale uit uw bedrijfsprocessen voor dranken te halen. Een daarvan is de eenvoudige integratie met andere producten en software uit het hele Microsoft-portfolio.

chevron_right

Welke ERP past het beste bij jou?

Het gebruik van een ERP- of Enterprise Resource Planning-systeem zal je bedrijf alleen maar ten goede komen. Dankzij een gedeelde database krijgt u een nauwkeurig en gedetailleerd beeld van al uw kernprocessen. Samen nemen we de drie grootste Enterprise Resource Planning-systemen onder de loep.

chevron_right

Hoe tijd besparen bij het afsluiten van het boekjaar?

Het einde van het boekjaar is altijd alle hens aan dek voor de financiële afdeling van uw bedrijf. Ze proberen een evenwicht te vinden tussen talloze boekhoudprocedures en dagelijkse taken, zoals loonbetalingen en het goedkeuren en invoeren van inkoopfacturen... Noem maar op.

chevron_right

Hoe veilig zijn je gegevens in de Cloud? 6 vragen beantwoord!

Sinds 2020 is de digitale transformatie in een ongekend tempo versneld. In het kielzog van de pandemie kiezen bedrijven uit alle sectoren voor het eerst voor cloud computing of vervangen ze hun bestaande ERP- en CRM-systemen. Verwacht wordt dat de markt voor publieke clouddiensten tegen 2024 met 45% zal groeien.

chevron_right

C/AL vs AL: de stap waard

Wist je dat Business Central met AL-code werkt in tegenstelling tot C/AL, en dat dit invloed heeft op het aanpassen van je ERP-software? We leggen kort de verschillen tussen beide uit.

chevron_right

Cloudmigratie - hoe doe je dat?

De Cloud bespaart je tijd en geld en biedt je ongekende flexibiliteit om applicaties vanaf elke locatie te raadplegen. Hoe upgrade je naar een Cloud-applicatie? Wij leiden je door een aantal essentiële stappen.