Drink-IT Inspiration Day, een dag vol inspiratie

Op 10 maart organiseerden we onze Drink-IT Inspiration Day, lees meer over dit evenement waarbij we de drankenindustrie hebben uitgenodigd voor een dag vol interessante gesprekken.

card-blog-sarah-broux-en-nico-nimmegeers-brouwer-omer-vander-ghinste-klinken-met-een-glas-omer

De laatste Drink-IT Inspiratiedag weerspiegelt de zeer nauwe relatie tussen Drink-IT en haar klanten. Het biedt een geweldig platform voor Drink-IT om inspiratie op te doen over nieuwe technologische innovaties binnen Drink-IT en Microsoft Dynamics 365. Veel partners uit de industrie en bedrijven werden verwelkomd door ons team in de prachtige en natuurlijk inspirerende Brouwerij Omer Vander Ghinste. 

Gasten genoten van de volledige Drink-IT ervaring. Naast Drink-IT in actie zien, kregen ze ook een rondleiding door de brouwerij van Omer Vander Ghinste.

Drink-IT Inspiration Day

We zijn erin geslaagd om veel bedrijven, klein en groot, te inspireren over Drink-IT SaaS, Microsoft Dynamics 365 en nog veel meer, wat kan helpen om het werk en het leven van elke drankenproducent makkelijker en vooral efficiënter te maken. Met onze inspirerende lezingen en demonstraties wilden we iedereen laten proeven van hoe je terugkerende problemen en worstelingen in de branche kunt oplossen, zoals niet goed beheerde opslag of voorraad door voorraadtekorten, in elkaar grijpende distributieketens die geen manier hebben om met elkaar te communiceren, of het onvermogen om de verkoop te laten groeien. 

"Na twee lange jaren was het een waar genoegen om de drankenindustrie opnieuw uit te nodigen voor een persoonlijk evenement! Het organiseren van een branchespecifiek evenement in de prachtige brouwerij van Omer Vander Ghinste gaf de mogelijkheid om te netwerken en opnieuw contact te leggen met (toekomstige) klanten." - Sarah Broux, Drink-IT

We hebben al deze knelpunten opgelost als een fles sprankelende champagne. Zoals we dat doen bij Drink-IT, met een ERP-oplossing specifiek voor de drankenindustrie en een team van ervaren consultants. Onze consultants gaven een inkijkje in het Microsoft Power Platform - niet alleen met een presentatie maar ze toonden ook de Drink-IT Delivery App, een Power App die gebruikt wordt door Brouwerij Omer Vander Ghinste.

We inspireerden onze aanwezigen met woorden en presentaties, maar ook met eten en drinken, geserveerd tijdens onze netwerklunch. Veel mensen uit de dranken industrie konden met elkaar praten en lachen en kregen de gelegenheid om na te denken over de Drink-IT Inspiration Day, die voor velen het begin was van nieuwe kansen en interessante contacten. Terwijl visitekaartjes werden uitgewisseld, besloten de weergoden om dit evenement nog meer tot een succes te maken. Ze openden de hemel en inspireerden ons met welverdiende zonnestralen. 

We kunnen gerust zeggen dat inspiratie het modewoord was voor dit evenement, want we slaagden erin een stempel te drukken en de aanwezigen te inspireren met speeches, gesprekken met klanten uit de sector en inspirerende verhalen op een ongelooflijk in het oog springende locatie. Samen inspireren we en samen werken we aan de toekomst van de dranken industrie.

Tot ziens op de volgende Inspiration Day?