Laat je inspireren door Drink-IT Inspiration Day 2022

Wilt u weten of Drink-IT en Microsoft Dynamics 365 iets voor u zijn? Dan is onze Inspiratiedag misschien wel de sprankelende voorsprong die je nodig hebt!

card-blog-banner-inspiration-day-drink-it-2022

Waarom zou u deelnemen?

De dranken industrie en de wereld in het algemeen veranderen snel en veel bedrijven moeten zichzelf steeds opnieuw uitvinden om aan de top te blijven. Werken met een ERP-oplossing kan zeer winstgevend zijn voor grote en zelfs kleinere bedrijven, vooral in de dranken industrie. Denk aan knelpunten zoals niet goed beheerde opslag of voorraad door voorraadtekorten, in elkaar grijpende distributieketens die geen manier hebben om met elkaar te communiceren, of lukt het je gewoon niet om je verkoop te laten groeien? Al deze knelpunten kunnen eenvoudigweg worden opgelost als een fles champagne. Met een helpende hand en een geschikte methode om de druk op het systeem weg te nemen. Bij Drink-IT doen we dat met een ERP-oplossing en een team van ervaren consultants.

Wat u kunt verwachten

Het evenement, georganiseerd door Drink-IT, neemt je mee op een inspirerende reis.

Neem plaats op de eerste rij, ontmoet onze consultants en productmanager en hoor hen gepassioneerd vertellen over de evolutie van Drink-IT en de voordelen van Microsoft Dynamics 365. Ze zullen u ongetwijfeld verbazen met de vele succesverhalen waarin Drink-IT en het Microsoft Platform de drankenindustrie hebben veranderd voor vele grote en kleine drankenbedrijven.

Ontdek zelf hoe Drink-IT en Microsoft leiden tot een verhoging van de inkomsten, een verbetering van de winstgevendheid en een efficiëntere workflow.

Duik met ons in Drink-IT SaaS en Drink-IT jumpstart voor kleine ondernemingen.

Ben je er klaar voor om de kracht van Microsoft Power Platform (Power BI) te ervaren aan de hand van praktijkvoorbeelden? Onze consultants zeker!    

Drankjes en interessante netwerkmogelijkheden, het klinkt als een match made in heaven! Dat is precies waarom je tijdens onze lunch en gedurende het hele evenement de gelegenheid krijgt om te netwerken met collega's uit de drankenindustrie en meer, en natuurlijk om volop vragen te stellen aan veel van onze ervaren consultants.   

 

Maak kennis met onze zelfgebrouwen methodes, DRINK-IT, Microsoft Dynamics 365, en laten we proosten op onze jaarlijkse Inspiratiedag.