Microsoft-pakket: een totaaloplossing

Er zijn verschillende redenen waarom Business Central een absolute must is om het maximale uit uw bedrijfsprocessen voor dranken te halen. Een daarvan is de eenvoudige integratie met andere producten en software uit het hele Microsoft-portfolio.

Kiezen voor een ERP die naast en met uw andere bedrijfsoplossingen werkt, betekent kiezen voor eenvoud, efficiëntie en resultaten.

Waarom Business Central?  

De Cloud, altijd en overal! 

Wilt u altijd en overal toegang tot uw gegevens en activiteiten? Dan voldoet Dynamics 365 Business Central aan de eisen. Met deze ERP-oplossing bereikt u uw volledige bedrijfspotentieel. U heeft overal toegang tot uw gegevens; dankzij deze Cloud-gebaseerde oplossing heeft u alleen een internetverbinding nodig. Dit geeft je een real-time overzicht en je hebt geen on-premise structuren en handmatige updates meer nodig.

Uw bedrijf evolueert voortdurend, ook uw gegevens. Dankzij Dynamics Business Central kunt u uw gegevens centraliseren in de Cloud. Zo beschikken uw medewerkers altijd over up-to-date en accurate informatie. Het resultaat? Hogere productiviteit en efficiëntere werkprocessen, van budgettering en planning tot de uitvoering en opvolging van dagelijkse taken en projecten.

Eenvoudige integratie met andere Microsoft-oplossingen

Wisselt u voortdurend tussen toepassingen of navigeert u tussen vensters? Dat is onnodige tijdverspilling. Tijd die u eenvoudig kunt terugwinnen door Business Central en Office 365 te integreren. Integratie maakt het mogelijk om te stroomlijnen, te vereenvoudigen en uw efficiëntie aanzienlijk te verhogen.

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om naadloos te integreren met andere Microsoft-toepassingen en productsuites. Bovendien is het al ingebouwd met Microsoft Power BI-dashboards. Met bijna eindeloze opties kunt u ook apps of extensies downloaden en integreren van Microsoft AppSource.

 

Eenvoudig te integreren met:

Word

Deze integratie geeft je meer opties voor het opmaken van gegevens naast de opties die beschikbaar zijn in Business Central. Je kunt eenvoudig documenten zoals facturen, inkooporders en meer exporteren naar Word. Je kunt ze opmaken en de opgemaakte versie naar klanten sturen.

Excel

Gebruik de Excel-functionaliteit om uw financiële gegevens te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld transacties naar Excel exporteren en de filter-, sorteer-, grafiek- en diagramfuncties toepassen. Een handige en gebruiksvriendelijke manier om inzicht te krijgen in uw gegevens. U kunt zelfs gegevens uit Business Central rechtstreeks vanuit uw Excel-toepassing bewerken.

SharePoint

Dit biedt de mogelijkheid om bestanden te delen tussen medewerkers van verschillende afdelingen. Het grootste voordeel? Het stelt je in staat om bestanden buiten je ERP-systeem op te slaan. Dit bespaart opslagcapaciteit en stelt je in staat om je gegevens veilig op te slaan op een gedeelde locatie.

OneNote 

Dit biedt de mogelijkheid om bestanden te delen tussen medewerkers van verschillende afdelingen. Het grootste voordeel? Het stelt je in staat om bestanden buiten je ERP-systeem op te slaan. Dit bespaart opslagcapaciteit en stelt je in staat om je gegevens veilig op te slaan op een gedeelde locatie.

Outlook 

Outlook bevat twee Business Central integratietoepassingen:

Contact Insights: Wanneer u een e-mail ontvangt, herkent de integratie de relatie van de afzender die is toegewezen in Business Central, zoals leverancier of klant. U kunt alle informatie direct ophalen. Afhankelijk van de relatie kunt u ook acties uitvoeren, zoals het maken van offertes en het opstellen van verkoopovereenkomsten op basis van agenda-uitnodigingen, zonder uw e-mailtoepassing te verlaten.

Documentweergave: u kunt documenten uit uw Business Central-toepassing openen waarnaar in een e-mail wordt verwezen. Het documentnummer wordt bijvoorbeeld herkend en u kunt dit specifieke document automatisch ophalen in Outlook. Wijzigingen aanbrengen is ook mogelijk. 

Kortom, u kunt veel taken uitvoeren vanuit uw e-mailtoepassing zonder van venster te hoeven wisselen.

Dankzij de integratie van Business Central en andere Microsoft-producten zijn uw mogelijkheden eindeloos. U krijgt niet alleen diepgaand inzicht in al uw bedrijfsgegevens, maar het verhoogt ook uw gebruiksgemak. Vergroot de voordelen van het werken met een ERP-systeem en rust uw bedrijf uit met het Microsoft-totaalpakket!

Meer weten?